© Twitter @ukhomeoffice, rr

Antwerpenaar (60) opgepakt in Groot-Brittannië met 200 kilogram cocaïne en heroïne

De Antwerps-Nederlandse oplichter Bram Schrier (60) zit in een Britse cel, hij werd opgepakt met een lading van 200 kilogram cocaïne en heroïne die hij Groot-Brittannië probeerde binnen te smokkelen. Samen met Schrier werd een 68-jarige Belg gearresteerd.

LEES OOK. Belg en Nederlander in Kanaaltunnel met 200 kilo drugs gearresteerd

De arrestatie en de drugsvangst dateren van 10 juni. Toen werd in de wanden van een bestelwagen een grote lading drugs aangetroffen. Volgens het Britse ministerie gaat het om 200 kilogram cocaïne en heroïne. De twee inzittenden werden gearresteerd, een van hen is een 68-jarige Belg, de andere een 60-jarige Nederlander. Volgens Het Laatste Nieuws is die laatste de Antwerpse oplichter Bram Schrier, ooit nog hulptrainer bij Royal Antwerp FC.

Schrier kwam de laatste jaren in het nieuws als oplichter, hij zou een zieke man voor 650.000 euro hebben opgelicht en maakte ook verschillende slachtoffers door investeerders geld af te troggelen voor voetbaltransfers, zogezegd in opdracht van verschillende topclubs. Voor die laatste zaak moet hij nog voor de rechter verschijnen in Antwerpen. De drugsvangst van eerder deze maand wordt in Groot-Brittannië bestempeld als een van de grootste ooit in de Kanaaltunnel. (sare)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws