Verrassende verhuis voor Stephanie Planckaert en manlief Christopher: “Wij zijn nogal snelle beslissers”

Verrassing bij de Planckaerts: dochter Stephanie (33), haar man Christopher (37) en hun kinderen verhuizen. Niet naar Frankrijk, wel naar het huis van de ouders van Christopher in de Ardennen. Dat kondigen ze aan in Dag Allemaal.

jvhBron: Dag Allemaal

De familie Planckaert verkoopt namelijk hun vierkantshoeve in Bure in de Ardennen, omdat ze hun verplichtingen daar niet langer kunnen combineren met de renovatie van hun kasteel in Frankrijk. En toevallig wordt net nu het ouderlijke huis van Christopher verkocht, een woning in Transinne op zo’n 20 kilometer van Rochefort, waar het gezin nu woont.

“De gelegenheid deed zich gewoon voor, het was een goeie deal en wij zijn nogal snelle beslissers”, aldus Stephanie in Dag Allemaal. “We hadden wel een emotionele band met ons huidige huis, maar de plek waar we nu naartoe gaan is gewoon nog leuker. Het is ook niet zo ver van waar we nu wonen, de kinderen kunnen naar dezelfde school blijven gaan.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws