‘Boer zoekt vrouw eindigde onverwacht in mineur voor Amber en William.  

‘Boer zoekt vrouw eindigde onverwacht in mineur voor Amber en William.  © VTM

Amber was verliefd op William in ‘Boer zoekt vrouw’, maar hij niet op haar: “Ik ben blij dat we weer contact hebben”

Leest -

Boer zoekt vrouw eindigde onverwachts in mineur voor studente Amber Diddens uit Leest (Mechelen). Zij was verliefd op cowboy William, maar de liefde bleek niet wederzijds. “Dat vernemen deed flink pijn, maar ik ben blij dat we toch hechte vrienden kunnen blijven”, zegt ze.

Tom Vets

LEES OOK.“De verkeerde keuze gemaakt? Absoluut niet”: boer William weer single na ‘Boer zkt vrouw’, hoe verging het de anderen?

Er werden heel wat koppeltjes gevormd in het pas afgelopen seizoen van Boer zoekt vrouw, alleen bij William en Amber liep het mis.

“Of het nog leuk is om daar op aangesproken te worden? Het is vooral confronterend”, blikt Amber terug. “Zeker de laatste twee weken. In de aflevering van 8 mei had William voor mij gekozen en leek alles heel positief te eindigen. Dat het uiteindelijk niks bleek geworden te zijn, kwam voor veel mensen als een grote verrassing. Er is veel reactie op gekomen, maar veelal bemoedigende woorden. En dat doet me wel deugd.”

De meeste opnames vonden vorige zomer al plaats. “Daardoor heb ik dat hele avontuur maanden later helemaal opnieuw moeten beleven. Het is niet leuk om dan geconfronteerd te worden met sommige beelden, zoals het moment uit de aflevering van zondag waarin we bekend maakten geen koppel meer te zijn.”

LEES OOK. Geitenboer Garry uit ‘Boer zoekt vrouw’ weet niet goed wat de toekomst brengt: “Ik dacht dat de fout bij mezelf lag”

Niet duidelijk

Amber was verliefd op haar cowboy, maar de gevoelens bleven aan de andere kant uit. “Dat had ik zelf niet in de gaten. Na de opnames van vorige zomer waren we elkaar elke dag blijven horen en zien. Ik was me er wel van bewust dat mijn gevoelens verder stonden dan die van hem, maar hij had me geruime tijd niet duidelijk gemaakt dat er van zijn kant helemaal geen gevoelens waren.”

Amber: “Niet alleen zijn leefstijl trok me aan, ik kon daar ook volledig mezelf zijn op die ranch.” 

Amber: “Niet alleen zijn leefstijl trok me aan, ik kon daar ook volledig mezelf zijn op die ranch.” ©  VTM

Voor Amber was het een bittere pil om te slikken. “Ik voelde van meet af aan een klik met hem. Door allerlei kleine details was ik verliefd. Hij was zelfs mijn eerste echte liefde. De band die ik met hem had, heb ik nooit eerder mogen ervaren. Niet alleen zijn leefstijl trok me aan, ik kon daar ook volledig mezelf zijn op die ranch. Sommige momenten konden we ons amuseren als twee kleine kinderen, maar we konden ook serieuze gesprekken voeren. Op veel vlakken waren we twee dezelfde mensen.”

De mentale dreun na het slechte nieuws was groot. “Tenslotte waren we al enkele maanden ver. Elke dag kreeg ik berichtjes van hem, en plots was dat er niet meer. Het kostte tijd om dat te verwerken. Ik ben ook niet meer naar de manege gereden. Ik had immers geruime tijd het gevoel dat het goed zat tussen ons. Van een liefdesrelatie is dan wel geen sprake meer, toch ben ik blij dat het contact opnieuw is opgebouwd. We zijn zeker nog vrienden en ik kom weer veel in Westerlo over de vloer.”

Tweede thuis

De voorbije week zat Amber er haast dagelijks. “Ondanks alles is het een tweede thuis voor mij geworden en ik heb er ontzettend veel nieuwe vrienden leren kennen. Over enkele dagen trekken we met zijn allen ook naar Italië. Of het niet te confronterend is om William te zien? Neen, ik heb die klik in mijn hoofd gemaakt. Ik trek me op aan de mooie momenten die zijn geweest. Wat de toekomst brengt, laat ik op me afkomen. Al weet ik ook wel dat ik niet veel meer moet hopen op een relatie.”

 

 ©  VTM

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws