©  kmskdeinze.be

Officieel: Deinze stelt nieuwe aanwinst Kenneth Schuermans voor

Kenneth Schuermans is officieel speler van KMSK Deinze in 1B. Nadat woensdag bekend raakte dat de verdediger plots zijn contract bij Lierse K. niet zou verlengen, zette de 30-jarige Schuermans op donderdag zijn handtekening onder een tweejarig contract bij reeksgenoot Deinze.

tsfn

LEES OOK. Aderlating voor Lierse K.: Kenneth Schuermans trekt naar reeksgenoot Deinze

Lierse K. en Schuermans voerden de voorbije weken nochtans goede gesprekken en bereikten zelfs al een mondeling akkoord. Toch koos Schuermans voor het project in Oost-Vlaanderen.

Op de website van Deinze reageert Schuermans enthousiast: “Ik ben heel blij met mijn transfer naar Deinze omwille van het sportieve project en de ambitie van de club. Ook het familiale gevoel hier speelt een grote rol. Ik ben zelf een echte familiemens dus op dat vlak zal er zeker ook een match zijn met de club en de supporters.”

Woensdag lieten ze bij Lierse K. al verstaan dat ze de manier waarop de transfer proces verlopen is, betreuren. “Maar we wensen Kenneth alle succes toe!” klinkt het ook op het Lisp.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners