©  ISOPIX

Linda de Mol dit najaar terug op tv, na uitstel van ‘Miljoenenjacht’ op haar vraag

Het nieuwe seizoen van het Nederlandse spelprogramma Miljoenenjacht met Linda de Mol is uitgesteld naar het najaar. Dat heeft Talpa Network donderdag bekendgemaakt. De Mol had na de onthullingen over seksueel wangedrag bij The Voice of Holland haar werkzaamheden voorlopig neergelegd.

evdg

Talpa Network meldt dat het de wens is om het programma “met beide vertrouwde gezichten en een volle zaal met duizend deelnemers van de Nationale Postcode Loterij uit te zenden”. “Hierdoor wordt de eerder gecommuniceerde startdatum van 27 maart uitgesteld naar het najaar”, aldus een woordvoerder.

LEES OOK. Linda de Mol reageert op schandaal rond ‘The Voice of Holland’: “Mijn hart huilt voor alle vrouwen die leed is aangedaan”

Marco Louwerens, directeur Televisie, laat weten: “Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor. In overleg met de betrokken partijen is vervolgens besloten dat we het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht in het najaar uitzenden, zodat we het programma in de originele samenstelling kunnen maken. Momenteel kijken we naar een passende oplossing voor het wegvallen van Miljoenenjacht in de programmering vanaf 27 maart.”

Relatiebreuk

Linda de Mol liet na de onthullingen over The Voice of Holland weten al haar taken voorlopig neer te leggen. Het programma Boos kwam met onderbouwde onthullingen over seksueel wangedrag waar onder anderen orkestleider Jeroen Rietbergen, de inmiddels ex-vriend van Linda, bij betrokken was. Linda heeft niet alleen haar tv-taken opgeschort. Ze is voorlopig ook niet meer te lezen en te zien in haar eigen blad.

LEES OOK. Misbruik ‘The Voice of Holland’ erger dan gedacht, bedenker: “Ik moest me inhouden om hem niet op zijn bek te slaan”

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws