© RTV

Deliveroo breidt werking uit naar Turnhout en zoekt twintig koeriers

Turnhout -

Maaltijdbezorger Deliveroo strijkt over enkele weken ook neer in Turnhout. Deliveroo is daarom op zoek naar restaurants en buurtwinkels die tot het platform willen toetreden. Om de werking in Turnhout vlot te laten verlopen, zijn er ook twintig koeriers nodig die de maaltijden willen bezorgen.

Bart Van den Langenbergh

Deliveroo is wereldwijd actief in meer dan achthonderd steden en streek in 2015 ook neer in België. In ons land gaan maaltijdbezorgers van Deliveroo op pad in 27 steden en gemeenten, waaronder Antwerpen, Mechelen, Sint-Niklaas, Leuven en Hasselt. Over enkele weken strijkt de maaltijdbezorger ook neer in Turnhout. Het is de bedoeling dat in Turnhout koeriers binnen het halfuur warme restaurantmaaltijden bij de klant aan de deur afleveren. Turnhout is de eerste nieuwe stad in België waar Deliveroo aan de slag gaat. Dat is volgens het bedrijf te verantwoorden door de stijgende vraag bij zowel de bevolking als de lokale restaurants en buurtwinkels.

“2021 was voor Deliveroo een succesvol jaar met een uitbreiding naar maar liefst 14 Belgische steden”, vertelt Quirin Dalemans van Deliveroo Belgium. “Ook 2022 wordt een veelbelovend jaar voor Deliveroo. We kunnen niet wachten om alle Turnhoutenaars te laten genieten van alle voordelen die Deliveroo hen biedt. De lancering van ons platform zal de lokale restaurants in Turnhout ongetwijfeld een meerwaarde bieden, in de vorm van nieuwe opportuniteiten en klanten.”

Flexibel werkrooster

In aanloop van de lancering is Deliveroo volop op zoek naar restaurants en buurtwinkels in Turnhout die tot het platform willen toetreden en naar koeriers die de maaltijden willen bezorgen. “Veel lokale restaurants toonden al interesse. Sinds een klein jaar verwelkomen we ook buurtwinkels en speciaalzaken, zoals bakkerijen en wijnwinkels”, legt Quirin Dalemans uit. Deliveroo is voor Turnhout op zoek naar twintig koeriers die in een flexibel werkrooster aan de slag gaan. Kandidaten kunnen zich inschrijven onder het statuut deeleconomie, student-zelfstandige of zelfstandige.

“Voor jobstudenten of zelfstandigen is dit een uitgelezen kans om flexibel en tegen een goede verloning aan de slag te gaan”, luidt het bij Deliveroo.

deliveroo.be

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners