©  GMAX AGENCY

KV Mechelen kan alle abonnees verwelkomen bij terugkeer fans (tegen Beerschot)

Goed nieuws voor de abonnees van KV Mechelen. De stadions mogen vanaf vrijdag 28 januari voor 70 procent gevuld worden. Achter de Kazerne is er dus plaats voor 11.500 toeschouwers. Zo kunnen alle abonnementhouders op zondag 6 februari afzakken naar de provincieclash tegen Beerschot.

havg

“Uit de berekeningen van de club, na ontvangst van het protocol van de Pro League, blijkt dat er zo’n 11.500 plaatsen beschikbaar zullen zijn in ons stadion. Dat betekent dat al onze abonnees onze thuiswedstrijden kunnen bijwonen”, berichtte KV woensdag op de eigen webstek.

Enkele losse tickets

“Met alle abonnees zitten we al heel dicht bij de maximaal toegestane capaciteit. Daarom zullen er slechts een klein aantal tickets verkocht kunnen worden aan niet-abonnees. Of er nog tickets beschikbaar zullen zijn, hangt af van het aantal abonnees dat hun plaats vrijgeeft”, klonk het verder nog.

Op de tribunes mag er niet gegeten en gedronken worden, maar de club bekijkt of er buiten de stadionmuren terrassen worden geplaatst waar mensen volgens het horecaprotocol (met max. 6 personen aan één tafel) kunnen plaatsnemen. Wie de wedstrijd wil bijwonen moet zijn of haar Covid Safe Ticket laten zien.

KV speelt zondag al op het veld van Standard, maar bezoekende fans zijn nog niet toegelaten. De partij tegen Beerschot is dus de eerste waar de geel-rode fans weer welkom zijn. Beerschot speelt op zaterdag 29 januari voor het eerst weer voor een (voor 70%) gevuld Kiel.

Volg het nieuws over KV Mechelen overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws