©  Dick Demey

Speeldata voor uitgestelde matchen Genk - KV Mechelen en Westerlo - Deinze bekend

De inhaalwedstrijd tussen Racing Genk en KV Mechelen (woensdag 16 februari om 18u45) uit de Jupiler Pro League wordt volgende maand afgewerkt, net als de inhaalwedstrijd uit de 1B Pro League tussen leider Westerlo en Deinze (woensdag 9 februari om 18u45), zo maakte Kalendermanager Nils Van Brantegem woensdag bekend.

havgBron: belga

Ook de speeldata van uitgestelde wedstrijden Zulte Waregem - KV Oostende (22e speeldag; 9 februari om 18u45) en OHL - Racing Genk (25e speeldag; 9 februari om 21u00) werden bekendgemaakt.

De wedstrijd tussen KV Mechelen en Genk werd uitgesteld op vraag van Malinwa, dat met twee besmette doelmannen zat. Enkele dagen eerder had KV ook uitstel gevraagd voor de match tegen OHL, maar dat werd geweigerd door de Pro League. Mechelen maakte een statement door niet naar Leuven af te zakken. Even later werden de coronaregels aangepast, waardoor er tegen Genk wel uitstel werd verleend. Wat betreft het duel tussen OHL en KV Mechelen -al dan niet een forfaitnederlaag- volgt er pas vrijdag een uitspraak.

Volg het nieuws over KV Mechelen overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws