©  ISOPIX

Veronique Leysen en Thomas Vanderveken verwachten een derde kindje

Veronique Leysen (35) kondigde de komst van een derde broertje of zusje zelf aan op Instagram.

“A miracle is cooking since 5 months. Otto and Isaï will get a baby brother or sister”, klinkt het. Het wordt dus ongetwijfeld drukker ten huize Leysen-Vanderveken, want naast mama van haar zoontjes Otto (4) en Isaï (1), is Leysen ook onderneemster.

dvt

Leysen runt naast een druk huishouden ook nog een kledingmerk en een koffiebar. Daarbovenop studeert ze sinds vorig jaar interieurarchitectuur. Hoe ze erin slaagt om niet gek te worden van de drukte? “Als er iets is wat je met kinderen in huis leert, is het loslaten. Let it go. Ik ben heel los in hun opvoeding. Ik laat hen vooral doen en probeer alleen in te grijpen bij gevaarlijke situaties. Laat het los is ook voor andere domeinen een goede raad. Soms doe ik het iets te letterlijk. Zoals wat betreft het bijhouden van mails.”

Ook genieten van kleine dingen is een filosofie die ze koestert. “Geluk kan je halen uit kleine dingen. Zo maak ik me elke dag op. Het is een moment voor mezelf dat ik echt neem. We hebben dat thuis ook zo afgesproken. Twintig minuten, waarbij ik kies hoe ik die invul: een bad nemen, rustig mijn koffie drinken. Jezelf iets gunnen, om je goed te voelen. Het doet wonderen. Want het sneuvelt als eerste bij een drukke agenda.”

Toch maakt ze een belangrijke nuance bij een druk leven:“Je kan niet alles doen en in alles goed zijn. En dat is ook niet erg. Zoals nu: twee kinderen, een studie en een partner die altijd werkt? Dan moet je keuzes maken, en soms iets opzij durven te zetten om het later weer op te pikken.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws