Persoon in levensgevaar na aanrijding op E19 richting Brussel

Op de E19 van Antwerpen richting Brussel heeft vrijdagmorgen een zwaar ongeval plaatsgevonden. Ter hoogte van de afrit Edegem is een persoon aangereden door een vrachtwagen. Het slachtoffer is in levensgevaar naar het ziekenhuis overgebracht.

jtp

De afhandeling van het ongeval nam nog geruime tijd in beslag. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de omstandigheden van het ongeval in kaart te brengen. Op de plaats van het ongeval kon het verkeer maar moeilijk voorbij richting Brussel. Het Vlaams Verkeerscentrum raadde dan ook om naar Brussel best via de A12 te rijden. Iets na 9 uur werd de weg vrijgemaakt.

Ook op de A12 richting Antwerpen gebeurde vrijdagmorgen een ongeval. Net voor het viaduct van Wilrijk kwamen meerdere wagens met elkaar in aanrijding. Daarbij zou niemand gewond geraakt zijn.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws