©  Foto: Leo Vogelzang VOF

Ook vijftiental meldingen over misplaatst gedrag van ‘The Voice’-regisseur

Uit het online programma ‘BOOS’, dat donderdag uitpakt met onthullingen over ‘The Voice of Holland’, blijkt dat er ook verschillende meldingen zijn over seksueel misbruik door een regisseur van het programma. De ‘BOOS’-redactie kreeg daarover zowat vijftien meldingen, zowel van medewerkers als van kandidates.

Bron: BELGA

LEES OOK. Enkel Rietbergen bekent schuld, anderen zwijgen of ontkennen in ‘The Voice’-affaire

Een vrouw vertelde in het programma anoniem dat ze een regisseur van ‘The Voice’ op de hoogte had gebracht “dat ze seks had gehad met jurylid Ali B.” ‘BOOS’ contacteerde de regisseur, maar die zegt geen weet te hebben van het verhaal. De redactie van het programma ontving tegelijk wel van zowat vijftien mensen klachten over dezelfde regisseur, die op de werkvloer ongepaste opmerkingen maakte en ongewenst handtastelijk zou zijn geweest. Ook die aantijgingen ontkent de regisseur, bij monde van zijn advocaat. 

Eerder was in het programma sprake van negentien meldingen over misplaatst gedrag van bandleider Jeroen Rietbergen. Ook tegen jurylid Ali B. werden al aangiftes gedaan, waarvan minstens één wegens verkrachting.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws