Ook Marco Borsato opnieuw genoemd in ‘BOOS’-reportage: had zanger ongepaste contacten met minderjarigen?

In het veelbesproken Nederlandse online programma BOOS, dat donderdag uitpakt met onthullingen over The Voice of Holland, wordt ook de naam van Marco Borsato opnieuw genoemd. De zanger was jarenlang coach in het televisieprogramma, maar zou daar zijn boekje te buiten zijn gegaan en zou jarenlang ongepast contact hebben gehad met jonge meisjes.

Bron: Belga

LEES OOK. 19 klachten over ‘The Voice of Holland’-bandleider Jeroen Rietbergen bij ‘BOOS’

Drie vrouwen vertelden aan BOOS-presentator Tim Hofman dat Borsato hen betast had aan de billen. Een 14-jarige kandidate getuigde dat Borsato haar billen aanraakte tijdens een barbecue. Toen ze van hem wegliep, zocht hij haar achteraf opnieuw op. Haar ouders bevestigen dat verhaal. Ook een 13-jarige kandidate kwam met een gelijkaardig verhaal. “Ik zag Marco geregeld aan jonge meisjes zitten bij The Voice Kids”, klinkt het ook.

Volgens insiders bij The Voice kwamen de verhalen van de afgelopen weken niet als een verrassing. “Iedereen op de werkvloer wist dit soort dingen wel, maar iedereen hield elkaar het hand boven het hoofd. Er heerst een soort misplaatste gentlemen’s agreement om het niet over zo’n soort dingen te hebben”, klinkt het.

Bekijk de hele reportage op het YouTube-kanaal van ‘BOOS’.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Nu in het nieuws