132 ijsblokjes en een juweel van een vaas: de favorieten van de Billie-redactie

Zachte plaids, zachte truien, of toch liever keiharde ijsblokjes? Deze hebbedingen shopte de Billie-redactie de afgelopen weken bij elkaar.

Lise Smout

Nu nog een chalet

 

Ann, eindredactie: “Wintersport zit er ook dit jaar niet in, maar deze trui en een portie kaasfondue en het voelt toch een beetje alsof ik in de bergen zit.”

Trui van Vero Moda, 49,99 euro

zalando.be

Bolletjes, baby

 

Lise, adjunct-chef: “M’n zoontje kreeg dit (Belgische) pyjamaatje van zijn liefste meter. Ik ben helemaal verliefd op het zachte sponzen stofje en de schattige bolletjes.”

Pyjama van Mundomelocoton, 49,95 euro

mundo-melocoton.com

Bloemetjes in blauw

 

Lise, adjunct-chef: “Grijs en koud weer: dan wil ik bloemen in huis. En die moeten in een leuke vaas. Deze van Louise Roe is een juweeltje, ze heet dan ook Jewel.”

Jewel vaas small van Louise Roe, 80 euro

louise-roe.com

Tweede liefde

 

An, chef magazine: “Ik vond deze trui meteen geweldig, maar hij was al heel snel uitverkocht. Dus zocht én vond ik ‘m – nog gloednieuw en ongedragen – op Vinted, mijn favoriete manier van online shoppen. Heel blij mee!”

Essentiel sweater, tweedehands gekocht op Vinted

www.essentiel-antwerp.com

Zacht prijsje

 

Frédérique, eindredactie: “Blikvanger voor een eerder saaie zitbank: olijfkleurige plaid met een opvallend geel streepje en voor een zacht prijsje.”

Olive plaid van Malagoon, 39,95 euro

debijenkorf.be

Veelijsend

 

Frédérique, eindredactie: “Ook al heb ik er maar twee of drie nodig, toch vallen alle ijsblokjes tegelijkertijd uit mijn ijsvormpjes om dan nutteloos in de gootsteen weg te smelten. Met deze ice box maak en bewaar ik 132 individuele blokjes. Een mooi en duurzaam cadeautje voor mezelf.”

Ice box van Lekue, 30,83 euro

bol.com

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.MEER OVER Billie

Aangeboden door onze partners