Ongeval in Kennedytunnel zorgt voor lange files vanuit Waasland: Liefkenshoektunnel tolvrij

Antwerpen -

Door een ongeval in de Kennedytunnel is het dinsdag lang aanschuiven vanuit het Waasland richting Nederland. Twee van de drie rijstroken in de tunnel zijn afgesloten voor het verkeer. De Liefkenshoektunnel is tot 14.45 uur tolvrij gemaakt richting Nederland.

Bij het ongeval omstreeks 12 uur raakten twee vrachtwagens en een personenwagen betrokken. Daarbij raakte een bestuurder gewond. Minstens een van de voertuigen moest getakeld worden. Twee van de drie rijstroken waren dan ook lange tijd versperd voor het verkeer.

(Lees verder onder de foto.)

 

 © BFM

Het Vlaams Verkeerscentrum raadt verkeer over lange afstand van Gent naar Hasselt dan ook aan om via Brussel te rijden. De Liefkenshoektunnel is tot 14.45 uur tolvrij gemaakt in de richting van Nederland. Door het ongeval is het uiteraard aanschuiven op de E17 vanaf Waasmunster. Ook op de E34 vanaf de aansluiting naar de R2 staat het stil. Iets na 14.15 kon het ongeval afgehandeld worden.

Ook op de Antwerpse Ring richting Gent gebeurde dinsdagmiddag een ongeval met een vrachtwagen en een personenwagen. Daardoor waren een tijdlang twee rijstroken versperd. De bestuurster van de wagen was erg geschrokken, maar raakte niet gewond. 

 

 © BFM

 jtp

Aangeboden door onze partners

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Antwerpen in als startgemeente.

Nu in het nieuws