Jan Joris van Vastgoedgroep Verlinden: “Vroeger verkocht ik het gros van de appartementen aan oudere mensen, nu zijn ze ook in trek bij vijftigers, en zelfs nog jonger.” 

Jan Joris van Vastgoedgroep Verlinden: “Vroeger verkocht ik het gros van de appartementen aan oudere mensen, nu zijn ze ook in trek bij vijftigers, en zelfs nog jonger.” © BDD

De tendensen en prijzen van het vastgoed in de ruime regio rond Mol: “In Retie betaal je vandaag meer voor een woning dan in Mol”

Mol, Retie, Balen, Olmen, Dessel -

De vastgoedsector in de ruime regio van Mol hoor je vandaag niet klagen. Hun afsprakenboekje met potentiële klanten is meer dan goed gevuld. “Het geld dat de mensen tijdens corona hebben uitgespaard, besteden ze nu aan een woning”, zo stelt Mati Snelders van Matimmo Vastgoed, actief van Mol tot in Westerlo. Volgens Jan Joris, medezaakvoerder van Vastgroep Verlinden uit Mol en Olen - actief in heel de Kempen - zijn in deze grensregio de Nederlanders weer in opmars. “Zeker nu de prijzen in Nederland stukken hoger liggen dan bij ons”. We peilden bij beide makelaars naar tendensen en prijzen voor 2022 in de vastgoedsector.

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen Kempen