©  Wim Kempenaers

Ook Sint denkt aan zijn gezondheid: ‘Sint Drive-in’ voor kinderen DP World-personeel

Beveren -

Buiten is beter, en dat weet de Sint – door zijn leeftijd ongetwijfeld een risicopatiënt – ook. Bij terminaluitbater DP World kwam hij dit jaar dan ook langs in een heuse ‘Sint Drive-in’.

“Door de aanhoudende stijging van de coronacijfers, werd het traditionele Sinterklaasfeest in het stadion van Waasland-Beveren vervangen door een drive-in op onze parking”, laat DP World weten, het bedrijf dat onder meer de containerterminal Antwerp Gateway aan het Deurganckdok uitbaat. “Dankzij dit nieuwe concept konden de kinderen en hun ouders Sinterklaas op een coronaproof manier ontmoeten vanuit hun eigen wagen op de parking van het havenbedrijf.”

Zo’n 150 kinderen van medewerkers kwamen afgelopen weekend langs in de ruime, halfopen tent. Acrobatische en jonglerende roetpieten zorgden voor animatie tijdens het aanschuiven. “Eenmaal aangekomen in de grote tent van Sinterklaas, mochten de kinderen uitstappen en kregen ze snoepjes en een mooi cadeau,” aldus communicatieverantwoordelijke Kris Thieren.

De medewerkers van DP World doneerden bovendien kinderkleding, babymateriaal, verzorgingsproducten en schoolgerief voor de Borgerhoutse armoedeorganisatie Moeders voor Moeders. DP World schonk zelf luiers, zeep en babyvoeding.

 

 ©  Wim Kempenaers

 cm

Gerelateerd

Nu in het nieuws