De feestzaal roept een winterse Ibiza-sfeer op.

De feestzaal roept een winterse Ibiza-sfeer op. © rr

Restaurant De Comeet geeft moed niet op en tovert feestzaal om in winterloungebar

Lier -

Als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen bouwt het Lierse restaurant De Comeet haar feestzaal om tot winterloungebar. Vanaf dit weekend kan je er veilig genieten van de Zuiderse gerechten en sfeer met een dj op de achtergrond.

“De horeca moet creatief zijn met de nieuwe maatregelen. Sinds vorig jaar weten we als geen ander dat we ons als ondernemers flexibel moeten opstellen en snel moeten kunnen schakelen naarmate de Covid-omstandigheden veranderen. We laten ons dan ook niet ontmoedigen, maar geven een nieuwe draai aan onze zaak”, zegt zaakvoerder Koen Bogaerts.

“Onze feestzaal bevindt zich boven het restaurant en we hebben die voor deze winter ingekleed als winterloungebar. Een plek waar je op achtergrondmuziek van Dj Mixomaz en DYves gezellig samen kan zijn. De tafels staan uit elkaar, om iedereen genoeg ruimte te bieden aan tafel. En de zaal, die kleedden we in met een warm, winters Ibiza-jasje.”

Vakantiegevoel

“De winterloungebar is de opvolger van de winterbar die zich vorige jaren in de tuin van het restaurant bevond. De winterloungebar is nu nog meer gericht op het creëren van een vakantiegevoel en biedt de nodige ruimte en afstand om iedereen veilig te kunnen laten tafelen. De kaart in de loungebar is dezelfde als die van het restaurant. Of je nu graag geniet van vleesgerechten of je je liever laat verrassen door de Spaanse tapas, het kan allemaal”, aldus Koen Bogaerts. (cvr)

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Lier in als startgemeente.

Gerelateerd

Nu in het nieuws