© Guy Delforge

 

 © Guy Delforge

 

 © Guy Delforge

 

 © Guy Delforge

1 / 4

Atelier Sören Van Laer fleurt Boomstraat op

Bornem -

Floristen Sören Van Laer en Aymeric Chaouche hadden het voorbije jaar een pop-up in Boomstraat. Daar trokken ze de deur achter zich dicht om een paar huizen verder een nieuwe Atelier Sören Van Laer te beginnen in een schitterend ingericht huis.

Guy Delforge

Tot de lockdown waren ze vooral internationaal actief, maar Covid-19 zette het creatieve brein van topfloristen Sören Van Laer en Aymeric Chaouche aan het werk: ze startten een pop-up in het centrum van Bornem. Het werd meteen een schot in de roos. De pop-upshop werd een aantrekkingspool voor iedereen die van bloemen en planten houdt en bracht meteen ook kleur in de Bornemse Boomstraat.

“We hadden nog een extra pop-up in Brussel en ook die is nu gesloten, we brengen al onze activiteiten samen in dit pand in de Boomstraat”, zegt Sören Van Laer: “De pop-up was een fantastische proefperiode voor ons. De ideale manier om te ontdekken wat we precies nodig hebben om op een goede manier te kunnen werken. Zo gingen we op zoek naar een plek met meer ruimte en meer mogelijkheden. We zochten een huis met charme en met stijl. Het kwam ons perfect uit dat dit huis te koop kwam. Het geeft ons ook de kans om nog meer uit te breiden. Ongelooflijk dat we hier in de Boomstraat een pand vonden met plaats voor een winkel, met een atelier, opslagruimte, garages en zelfs een tuin.”

Christmas opening

“Nu krijgen we ruimte om onze klanten te verrassen met klein en groot bloemwerk, met leuke accessoires”, zegt Aymeric Chaouche. “Bovendien hebben we nu ook de mogelijkheid om in ons eigen pand grotere evenementen voor te bereiden en kunnen onze klanten onze dagelijkse floristieke activiteiten met ons meebeleven. Samen met onze klanten hebben we al een mooi verhaal geschreven. We nodigen hen nu uit om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen op een plek waar wij veel van houden, want onze klanten liggen ons na aan het hart. Dit is een plek die bij ons past en we hopen dat onze klanten er ook telkens weer thuiskomen.”

Atelier Sören Van Laer aan de Boomstraat 61 opent op 12 en 13 november met een heuse Christmas opening. Daarna is de zaak open van woensdag tot zaterdag van 9.30 tot 18u.
Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Bornem in als startgemeente.

Nu in het nieuws