©  AFP

Adam Levine niet opgezet met opdringerige vrouw, fans teleurgesteld door zijn reactie

Tijdens een optreden van ‘zijn’ Maroon 5 werd leadzanger Adam Levine plots vastgenomen door een vrouwelijke fan. Een onschuldig incident, zou je denken, maar daar dacht de Amerikaanse zanger duidelijk anders over. Op Instagram deelt hij zijn ongenoegen, en dat kan maar op weinig begrip rekenen bij zijn fans.

Lien LammensBron: Eigen berichtgeving

Tijdens een optreden van de popgroep in de Hollywood Bowl in Hollywood stormde een vrouwelijke fan tijdens het nummer Sunday morning plots het podium op. Ze greep de 42-jarige zanger bij de arm en knuffelde hem heel even. Dat was duidelijk niet naar de zin van Levine, die de vrouw letterlijk van zich af schudde. De vrouw werd door de beveiliging van Maroon 5 van het podium gehaald terwijl de zanger geluidloos ‘fuck’ mompelde.

De video van het incident belandde op TikTok en heel wat fans uiten hun ongenoegen over de reactie van de zanger. Het bleef even stil tot Levine tijdens een Instagramstory het woord nam. “Ik heb altijd onze fans gerespecteerd, want zonder hen, had ik geen job. Ik blijf dat maar herhalen. Sommige zeggen dat ik denk dat ik beter ben dan de fans, maar dat is niet zo. De gedachte maakt me misselijk. Ik ben zo niet en ik zal nooit zo zijn.”

De zanger verklaarde ook zijn reactie. “Je moet begrijpen, ik had het niet zien aankomen. Ik was geschrokken en dan wil ik dat even van mij afschudden want ik moet uiteindelijk wel mijn job kunnen doen.”

 

 ©  InstagramMEER OVER Billie