Whitney en Caroline geven graag uitleg over het klaarmaken van vis. 

Whitney en Caroline geven graag uitleg over het klaarmaken van vis. © Filip Spoelders

’t Zeepaardje heropent als warme viswinkel

Boechout -

Na een kleine maand van verbouwen, staat viswinkel ’t Zeepaardje in de Boechoutse Gillegomwijk helemaal in het nieuw. Zaakvoersters Caroline Van Tendeloo en Whitney Kik nodigen zaterdag iedereen uit om kennis te maken.

Filip Spoelders

Het kille gevoel en het witte interieur van ’t Zeepaardje zijn volledig verdwenen. Ze maakten plaats voor warme tinten waar Caroline en Whitney in een huiselijke sfeer hun verse vis en eigen bereidingen voorstellen.

De buitengevel onderging eveneens een metamorfose.

De buitengevel onderging eveneens een metamorfose. © Filip Spoelders

“We zijn echt tevreden over het resultaat. Het is altijd leuker om in een warme sfeer inkopen te doen. Dit wilden we nastreven en het is ons zeker gelukt. We hebben er echt veel zin in om ons nieuw interieur te tonen en om onze klanten te bedienen. We geven graag uitleg over de vele mogelijke bereidingen die er zijn met vis”, vertellen Caroline en Whitney.

Naast de vis en visbereidingen hebben ze nu ook een uitgebreide selectie aan aperitiefhapjes en sauzen terwijl het wijnaanbod aanwezig bleef.

“Nieuw is de open toog in het midden van de zaak waar we onze gezonde zelfbereide gerechten leggen. De klanten kunnen zelf kiezen en nemen wat ze graag hebben. Het aanbod van deze bereidingen wisselt geregeld. Het is onze bedoeling om het assortiment verder uit te breiden.”

Traiteur

’t Zeepaardje is dan ook gekend om zijn traiteurservice. “Tijdens corona is dit serieus stil gevallen. Dit gaan we zeker weer opnemen. Feesten, buffetten en evenementen, de klanten zijn welkom om de catering met ons te bespreken. We zorgen er graag voor.”

De vernieuwde zaak heropende woensdag maar zaterdag staat het openingsfeest gepland. “Vanaf 9 uur zijn we geopend. De bezoekers krijgen een glas cava en vanaf 14.30 uur begint de receptie. Er komt een dj draaien en naast de cava serveren we tot 20 uur zelfgemaakte hapjes.”

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Boechout in als startgemeente.

Gerelateerd

Nu in het nieuws