© rr

Nieuwe website Huis van het Kind Duffel: één plek voor al je vragen

Duffel -

Het Huis van het Kind in Duffel heeft sinds vandaag een eigen website. Je kunt erop terecht met al je vragen rond opgroeien, opvoeden en nog zo veel meer.

“De website is ontstaan vanuit het Huis van het Kind Duffel, een samenwerking tussen de verschillende netwerkpartners en lokaal bestuur Duffel. Deze samenwerking zorgt ervoor dat alle informatie up-to-date blijft en inwoners op een eenvoudige manier antwoorden, diensten of organisaties kunnen terugvinden”, zegt schepen van Welzijn Lili Stevens (CD&V).

“Burgers kunnen vanaf vandaag (dinsdag, red.) de website van Huis van het Kind Duffel bezoeken, feedback geven en natuurlijk aanpassingen voorstellen. De opbouw van de website is eenvoudig: je zoekt op basis van een bepaald thema of een bepaalde leeftijdscategorie. Ook de activiteitenkalender is een heel handige pagina. Daar kun je alle toekomstige activiteiten vinden voor baby’s, kinderen, jongeren, (aanstaande) mama’s en (aanstaande) papa’s rond de thema’s van opgroeien en opvoeden in de regio van Duffel.”

“Met de nieuwe website van ons Huis van het Kind zorgen we ervoor dat iedereen de weg kan vinden naar het sterke aanbod dat in onze regio bestaat. Zo zetten we weer een stap dichter naar een sterk Duffels gezinsbeleid”, stelt schepen Lili Stevens.  (cvr)

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Duffel in als startgemeente.

Nu in het nieuws