Man op elektrische step bolt door Kennedytunnel richting Antwerpen

Een onbekende man op een elektrische step werd vrijdagnacht opgemerkt in de Kennedytunnel richting Antwerpen. Een bijzonder gevaarlijke onderneming, want ondanks het late uur was er nog heel wat vrachtverkeer op de weg. “Toch stond die man redelijk rustig op zijn step. Misschien was hij zich van geen kwaad bewust?”, vertelt Hannes, die het tafereel op video kon vastleggen.

Hannes Vandenbroucke reed samen met zijn passagier rond half 3 van Gent naar Antwerpen. Nog voor hij de Kennedytunnel indook, zag hij in de verte al de onbekende man op de elektrische step opduiken. “We wisten eerst niet goed wat we zagen, en wat we ervan moesten denken”, vertelt hij. “Het zag er hilarisch uit, maar natuurlijk ook erg gevaarlijk. In de Kennedytunnel is er natuurlijk geen pechstrook, waardoor die man gewoon op de rechterrijstrook reed.”

Op dat moment reden er ook enkele vrachtwagens door de tunnel. Die chauffeurs claxonneerden naar de man, maar die bolde blijkbaar gewoon rustig verder richting rechteroever. “We hadden het gevoel dat hij redelijk rustig op die step stond. Misschien was hij zich van geen kwaad bewust?”, vraagt Hannes zich af.

Het blijft onduidelijk waar de man naartoe ging en of hij via de oprit op Linkeroever dan wel in Zwijndrecht op de snelweg was geraakt. De federale wegpolitie kreeg in ieder geval geen oproep binnen en is dus niet op de hoogte van het voorval.

jtp

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Antwerpen in als startgemeente.

Nu in het nieuws