De laureaten van de viswedstrijd met voorzitter Maurice Van Hemelen.  

De laureaten van de viswedstrijd met voorzitter Maurice Van Hemelen.  © rr

Ook senioren komen weer uit hun kot

Westerlo -

Na een lange corona-stop heeft de Seniorenraad Westerlo besloten om nog een actieve herfst- en winterperiode te programmeren. De eerste activiteit was de traditionele visprijskamp in Zoerle-Parwijs. Zelfs de vis had er zin in. Winnaar werd Danny De Ceulaer met een vangst van 42,7 kilogram.

Vanaf woensdag 29 september worden de kaarters weer verwacht voor hun 20 weken durend kampioenschap. In de cafetaria achter het gemeentehuis wordt wekelijks gekaart en dit om het hoogste aantal slagen te halen. “De kegelaars betwisten hun kampioenschap op 21 oktober op dezelfde locatie met een Westelse en een Kempische titel te winnen voor beide geslachten”, weet Maurice Van Hemelen, waarnemend voorzitter van de Seniorenraad Westerlo. “Er wacht tevens een mooie prijzentafel en een apart klassement voor beide categorieën.

Op 8 november treffen de senioren mekaar in het Lokaal Dienstencentrum Ter Harte voor de jaarlijkse quiz. Ploegen van vier personen, en dit allen uit de gemeente Westerlo, kunnen nu reeds inschrijven op het secretariaat ter gemeentehuis. En op 15 oktober worden de meest kwieke senioren verwacht voor de voettocht naar Scherpenheuvel. “Tenslotte worden ook nog de voorbereidingen getroffen voor een spetterend feest voor alle huwelijksjubilarissen 2021”, verklapt Van Hemelen. “De Zoerla wordt de plaats to be.” De leden van de Seniorenraad zullen de betrokkenen persoonlijk bezoeken. (mph)

  

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Westerlo in als startgemeente.

Nu in het nieuws