Ingeborg excuseert zich voor vaccinatie-rel

Ingeborg biechtte twee weken geleden op dat ze had geprobeerd om een coronapas vast te krijgen zonder zich ook effectief te laten vaccineren. Ze werd bedolven onder kritiek. Daar wil ze zich nu voor excuseren.

“Ik heb een fout gemaakt en wil me excuseren omdat ik mensen kwetste en boos maakte. Het is juist mijn bedoeling mensen helpen te ontspannen, ik moet geen olie op het vuur gooien in moeilijke tijden”, zegt ze in een interview met Gazet van Antwerpen. “Natuurlijk werd ik gevaccineerd, begin juli. Mijn opmerkingen waren gechargeerd en eerder grappend bedoeld. Maar ik maakte er een sketch van en dat was fout. Mijn impulsiviteit komt beter tot zijn recht in een andere context.”

Ingeborg vroeg twee weken geleden aan de verpleegster in het vaccinatiecentrum om de inhoud van het spuitje in de vuilnisbak te spuiten. Maar ze wilde wel een coronapas, zodat ze niet altijd een test moest ondergaan. De verpleegster weigerde.

LEES OOK. Ingeborg is lang niet de enige die probeert te frauderen met vaccin: “Sommigen bieden tot 200 euro om zulke zaken te doen”

(sgg, gvv)

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp