©  Jan Van der Perre

Marc Noé: “Vanaf maandag ben ik geen trainer meer van Beerschot”

De eerste wedstrijd van Marc Noé was meteen ook de laatste. Na de 3-1-nederlaag in Oostende liet de interim-trainer op de persconferentie weten dat hij voor de volgende match zeker niet meer in de dug-out zal zitten, ook al is er voorlopig nog geen vervanger bij Beerschot.

Yannick Lambrecht

LEES OOK: Beerschot-fans woest na horrorstart, spelers excuseren zich voor wanprestatie

“Morgen staat er nog een training gepland, maar vanaf maandag keer ik terug naar mijn fulltime job en dat zal niet bij Beerschot zijn (Marc Noé is coördinator van de topsportschool, nvdr.). Dan ga ik opnieuw lekker lesgeven. Zo was het intern ook afgesproken”, legde hij zelf uit.

Wie neemt dan vanaf volgende week de leiding? “Dat weet ik niet. Dat zullen we nog moeten bekijken. Het lijkt me wel verstandig dat de club de tijd neemt, want het moet er absoluut boenk op zijn met de volgende trainer. Bij 1 op 24 moet het op korte tijd kunnen keren. Het is vijf voor twaalf.”

Nog over de match zelf: “Als je na zeven minuten al 2-0 achter staat, dan weet je dat het moeilijk wordt”, opende de interim-coach met een cliché. “Het heeft even geduurd voor we daar over waren. Dat was ook door het spel van Oostende: we hadden immers de hele week getraind op een andere opstelling. All credits to the coach om ons zo te verrassen. Het was een terecht resultaat.”

LEES OOK: ONS OORDEEL. Zes buizen bij dramatisch Beerschot

Volg het nieuws over K. Beerschot V.A. overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Meer sportnieuws