Cc De Mol sluit als vaccinatiecentrum op 30 september. © Chris Van Rompaey

Vaccinatiecentrum verhuist op 1 oktober naar Liers ziekenhuis

Lier, Berlaar, Duffel, Nijlen, Ranst -

Vaccinatiecentrum Pallieterland in cultuurcentrum De Mol in Lier sluit op dinsdag 30 september definitief de deuren. Daarna gaat het prikken verder in het Heilig Hartziekenhuis in Lier.

Wie nog niet gevaccineerd is, kan nog snel een afspraak maken. De laatste kans voor je eerste prik is woensdag 8 september, die voor je tweede prik op woensdag 29 september. Er zijn ook nog vrije inloopmomenten voor de inwoners van Berlaar, Duffel, Lier, Nijlen en Ranst die nog niet gevaccineerd zijn. Preregistratie is dan niet nodig, maar je moet wel je identiteitskaart meenemen.

Die vrije inloopmomenten vinden plaats op vrijdagen 27 augustus en 3 september van 19 tot 21u (Janssen-vaccin, vanaf 18 jaar), en op zaterdag 28 augustus van 12 tot 15u (eerste prik Pfizer, vanaf 12 jaar).

“Van vrijdag 1 tot vrijdag 15 oktober openen we dan een vaccinatiepunt in het Lierse Heilig Hartziekenhuis. Mogelijk verlengen we die periode nog. Als dat niet kan, wijken we uit naar de Heilige Familiekerk op de Berlaarsesteenweg. Daarover had ik al een gesprek met deken Jan Verheyen”, zegt burgemeester Frank Boogaerts (N-VA).

In de eerstelijnszone Pallieterland kreeg bijna 81% van de totale bevolking een eerste prik. Ruim 73% is volledig gevaccineerd.  (cvr)

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Lier in als startgemeente.

Nu in het nieuws