© RAFC

Nu ook officieel: Antwerp stelt trots Radja Nainggolan voor

De stunttransfer van Antwerp FC is beklonken: Radja Nainggolan ligt voor twee jaar vast op de Bosuil. De Great Old maakte de komst van de voormalige Rode Duivel zaterdag officieel. Hij slaagde voor zijn medische testen en zou in principe donderdag al in actie kunnen komen.

havg, kofr

“Een van de meest besproken Antwerpse voetballers in het Europese voetbal keert eindelijk terug op Antwerpse bodem. Radja Nainggolan slaagde met succes op zijn medische testen en tekende zonet een contract van 2 jaar op de Bosuil”, communiceerde Antwerp zaterdag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De voormalige Rode Duivel tekende aan de volgende voorwaarden: een tekenbonus van twee miljoen euro per contractjaar met daarbovenop ook een “bescheiden” maandloon. Hij wordt ook nog voor 50% uitbetaald door Inter, dat was onderdeel van de deal om zijn contract daar te verbreken. Daardoor kreeg hij nog ruim twee miljoen euro van de noodlijdende Italiaanse topclub.

LEES OOK: Hoe Antwerp ‘Il Ninja’ kon strikken

Volg het nieuws over RAFC - Royal Antwerp FC overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Meer sportnieuws