©  BELGA

“KV Oostende vangt jackpot voor Arthur Theate”, verdediger komt vanavond niet meer in actie

Slaat KV Oostende eerstdaags een enorme financiële slag? Het zou zomaar kunnen, want volgens het Italiaanse Gazzetta Dello Sport is de transfer van verdediger Arthur Theate (21) naar het Italiaanse Bologna rond. Er is sprake van een transfersom van zo’n negen miljoen euro inclusief bonussen, met ook nog eens een percentage op de doorverkoop voor de kustboys. Theate zal vanavond al niet meer in actie komen voor KVO tegen Genk.

tjm, jug

Theate wordt zo de grootste uitgaande transfer voor de kustploeg sinds de overgang van Landry Dimata naar Wolfsburg. De aanvaller trok toen voor elf miljoen euro naar Duitsland. Nu brengt Theate dus heel wat geld in het laatje voor de ploeg aan ’t zeetje. KVO pikte de linksvoetige centrale verdediger vorig seizoen nog gratis op na een testperiode van de beloften van Standard, waar hij geen toekomst had. Ook bij Genk kon Theate eerder niet doorbreken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volg het nieuws over KV Oostende overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws