Pidpa werkt van maandag 16 augustus tot maandag 23 augustus in het gedeelte tussen de rotonde en het kruispunt met de Kapellebaan. 

Pidpa werkt van maandag 16 augustus tot maandag 23 augustus in het gedeelte tussen de rotonde en het kruispunt met de Kapellebaan. © rr

Berlaarse Stationsstraat krijgt in augustus nieuwe asfaltlaag

Berlaar -

In Berlaar krijgt de Stationsstraat een nieuwe asfaltlaag. De rijbaan is door deze werkzaamheden van maandag 16 tot en met dinsdag 31 augustus onderbroken voor doorgaand verkeer.

“Pidpa werkt van maandag 16 augustus tot maandag 23 augustus in het gedeelte tussen de rotonde en het kruispunt met de Kapellebaan”, verduidelijkt schepen van Openbare Werken Jan Hendrickx (N-VA). “In dat deel is er daardoor die eerste week al geen doorgaand verkeer mogelijk. Vanaf maandag 23 augustus verwijdert de aannemer de oude asfaltverharding om ze nadien te vernieuwen.”

“Deze werkzaamheden vinden plaats over de hele Stationsstraat, van de rotonde tot het kruispunt met de Molenlei, waardoor er tot eind augustus geen doorgaand verkeer mogelijk is. Ook de Lentestraat, het gedeelte Montystraat tussen Stationsstraat en Lentestraat en de ‘kleine’ Kapellebaan (tussen Stationsstraat en Liersesteenweg) worden tijdens deze werken onder handen genomen.”

Het verkeer wordt van 16 tot 31 augustus omgeleid via Liersesteenweg en Molenlei. Ook fietsers zullen een omleiding moeten volgen, zij kunnen gebruikmaken van de Doelstraat. Zonder onvoorziene weersomstandigheden is het nieuwe wegdek voor september klaar.  (cvr)

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Berlaar in als startgemeente.

Gerelateerd

Nu in het nieuws