©  Mischa Schoemaker

Afscheid Peter R. de Vries vindt woensdag en donderdag plaats in Carré in Amsterdam

Het afscheid van de Nederlandse misdaadverslaggever Peter R. de Vries vindt woensdag en donderdag plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dat heeft RTL namens de familie bekendgemaakt.

Bron: BELGA

Het publiek kan woensdag van 11 tot 20 uur afscheid nemen van De Vries, die afgelopen donderdag aan zijn verwondingen na een schietpartij overleed. Tijdens de uitvaart donderdag wordt vanaf 11 uur in besloten kring afscheid genomen door genodigden, namelijk vrienden, familie en anderen die De Vries persoonlijk kenden.

“Het is de wens van de familie en de partner van Peter R. de Vries dat iedereen voor wie Peter iets heeft betekend, de gelegenheid krijgt een laatste groet te brengen”, schrijft RTL in een persbericht. Daarom kan iedereen die afscheid wil nemen van de misdaadverslaggever op woensdag bij het theater langskomen. Aangezien rekening wordt gehouden met grote drukte wordt iedereen verzocht het afscheid zo kort mogelijk te houden. Zo krijgen zo veel mogelijk mensen de kans hem de laatste eer te bewijzen.

Alles wordt in het werk gesteld om dit veilig en respectvol te laten verlopen, zegt RTL. Mensen die langs willen komen, hoeven geen negatieve coronatest of vaccinatiebewijs te laten zien, maar er wordt wel gevraagd anderhalve meter afstand in acht te nemen. Voorts moeten bezoekers mogelijk rekening houden met lange wachttijden. 

Donatie voor gouden tip

De familie verzoekt mensen om in plaats van bloemen mee te nemen een donatie te doen aan Stichting de Gouden Tip. Deze inzamelingsactie voor de gouden tip in de verdwijningszaak van Tanja Groen is opgezet door De Vries.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Gerelateerd

Nu in het nieuws