Barbara Dex. 

Barbara Dex. ©  Joren De Weerdt

’t Centrum Feest met Davy en Barbara

Olen -

Het Olense Kleinkunstfestival verandert even van naam naar ’t Centrum Feest. “Het is niet het festival dat de bezoekers van ons gewoon zijn, maar we willen er toch een gezellig muzikaal samenkomen van maken”, verklapt Ive Alenteyns van de vzw Keizer Karel. Afspraak op zondag 25 juli vanaf 14u.

Onder de velumtent op het dorpsplein van Olen-centrum is Davy Gilles van De Romeo’s de eerste artiest. Om 15u is het aan Barbara Dex en haar band. Vanaf 17u mag de coverband De Nootoplossing voor sfeer en ambiance zorgen. Stuk voor stuk artiesten die hun sporen hebben verdiend en ook al eerder in Olen te zien waren. “Door de pandemie moeten er ook tijdens ’t Centrum Feest regels gevolgd worden”, legt Alenteyns uit.

De toegang is alvast gratis. “Het is wel verplicht om op voorhand een tafeltje en stoelen te reserveren. Voor een tafel van vier personen betaal je 10 euro. Deze 10 euro wordt de dag zelf terugbetaald in de vorm van drankbonnen. “ De bezoekers mogen met maximaal acht personen aan een tafel plaatsnemen. De organisatie zorgt voor de plaatsing van de tafels en het is niet de bedoeling dat die nog verplaatst worden. Het mondmasker is verplicht bij verplaatsingen, maar niet aan tafel.

“Omdat de plaatsen beperkt zijn en we de capaciteit op het dorpsplein zo volledig mogelijk willen benutten vervalt de reservatie als men niet aanwezig is om 14.30u”, meldt de organisatie. (mph)

Meer informatie op de website www.keizerkarelolen.be.

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Olen in als startgemeente.

Gerelateerd

Nu in het nieuws