De vestiging op het industrieterrein De Hulst in Willebroek. 

De vestiging op het industrieterrein De Hulst in Willebroek. ©  rr

Dachser breidt nog dit jaar fors uit

Willebroek -

Het logistiek bedrijf Dachser begint nog deze maand aan de uitbreiding van de vestiging op het industrieterrein De Hulst in Willebroek. Het crossdock en de parkeergelegenheid op eigen terrein worden verder uitgebreid.

Dachser is al sinds 1995 actief in Willebroek. In 2014 verhuisde het bedrijf naar het nieuwe industriepark De Hulst. Dachser was een van de eerste bedrijven die er actief waren.  

Het huidige crossdock beslaat 7.000 vierkante meter en heeft 68 loading docks. Het wordt de komende maanden uitgebreid met 2.000 vierkante meter en negentien docks, waardoor de totale oppervlakte 9.000 vierkante meter bedraagt, goed voor 87 loading docks. Ook de parkeerplaatsen op eigen terrein worden uitgebreid met 7.500 vierkante meter.

“De groei van Europese activiteiten die ervoor zorgde dat wij in 2014 naar dit nieuwe pand zijn verhuisd, heeft zich voortgezet. De tijd voor de tweede bouwfase is nu aangebroken’’, zegt Frans van Bedaf, general manager van de vestiging in Willebroek. “De inzet en logistieke expertise van de 115 medewerkers in Willebroek hebben geleid tot de groei en het succes van de vestiging.’’

In juni wordt met de bouw begonnen, volgens de planning moeten de werkzaamheden binnen zes maanden gerealiseerd zijn.

Aangeboden door onze partners

Gerelateerd

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Willebroek in als startgemeente.

Nu in het nieuws