© BFM

Steekpartij in Antwerpen: 36-jarige man aangehouden

Antwerpen -

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft een 36-jarige man aangehouden voor zijn betrokkenheid bij een steekpartij zaterdagvoormiddag in de Bisschopstraat in Antwerpen. De raadkamer beslist eind volgende week over zijn verdere aanhouding. Het slachtoffer werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.

nelo

De hulpdiensten werden zaterdag kort over 11 uur naar de Bisschopstraat in Antwerpen geroepen. Verschillende mensen hadden een vechtpartij gemeld. “Bij aankomst troffen we een zwaargewonde man aan met verschillende steekwonden”, zegt Wouter Bruyns, woordvoerder van de Antwerpse politie.

“Onze mensen dienden de eerste zorgen toe tot gespecialiseerde medische hulp ter plaatse kwam.” De man werd met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Kort na de feiten konden vijf verdachten, onder wie een minderjarige, worden opgepakt. Twee onder hen werden na verhoor voorgeleid bij de onderzoeksrechter, de anderen moeten zich ter beschikking van het gerecht houden.

De Antwerpse onderzoeksrechter besloot één man aan te houden, de andere mocht beschikken. De aangehouden man verschijnt eind volgende week voor de raadkamer, die over zijn verdere aanhouding beslist.

 

 © BFM

 

 © BFM

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Antwerpen in als startgemeente.

Gerelateerd

Nu in het nieuws