© Instagram Laura Tesoro

Laura Tesoro over stopzetting Let’s Go Urban: “Het breekt mijn hart”

Er komen heel wat reacties op het stopzetten van de samenwerking tussen de stad Antwerpen en Let’s Go Urban. Voor vele Antwerpse jongeren betekent het een einde van een heel mooi project. Ook voor zangeres en presentatrice Laura Tesoro was Let’s Go Urban een tweede thuis.

“Stad Antwerpen trekt de stekker uit Let’s Go Urban en dat breekt mijn hart”, schrijft de 24-jarige Tesoro op Instagram. “LGU is meer dan wat we er dezer dagen over vernemen in het nieuws. LGU is een community voor jongeren, een tweede thuis. Ik kan het weten want voor ik van mijn hobby mijn job maakte, was LGU ook mijn tweede thuis. Ik danste 11 uren in de week, zonder dat mijn ouders zich zorgen moesten maken over het lidgeld, want vergeet niet dat hobby’s meestal duur en dus voor vele jongeren een privilege zijn. Let’s go urban stimuleert jongeren om hun passie te ontwikkelen op een betaalbare manier!”

Tesoro merkt op dat Let’s Go Urban jongeren van de straat houdt. “Maar nu dus niet meer, nu worden ze uit hun huis gezet. Alle jongeren, alle vrijwilligers en medewerkers die LGU mee opgebouwd hebben worden gestraft voor iets dat ze zelf niet in handen hadden. En dat breekt mijn hart”, sluit ze de emotionele post af.

LEES OOK:

• Stad Antwerpen zet samenwerking met Let’s Go Urban stop

• Sihame El Kaouakibi legt zich neer bij beslissing stad Antwerpen: “Mijn vechtlust is op”

• STANDPUNT. Open brief van El Kaouakibi wijst op een bijna zorgwekkende vervreemding

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 JaTi

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Antwerpen in als startgemeente.

Gerelateerd

Nu in het nieuws