Het Hoogstratens Zwem Team bracht honderdtwintig zakjes paaseieren naar ’t Ver-Zet-je. © Ronny Van den Ackerveken

Hoogstratens Zwem Team schenkt paaseieren aan ’t Ver-Zet-je

Hoogstraten -

Welzijnsschakel ’t Ver-Zet-je in Hoogstraten heeft opnieuw een flinke voorraad paaseitjes. Het Hoogstratens Zwem Team (HoZT) bracht de overschot van zijn paaseierenverkoop.

HoZT organiseert elk jaar een paaseierenactie om de clubkas te spijzen. “Dit jaar hielden we rekening met de omstandigheden en dus werd er veel minder ingekocht”, zegt voorzitter Patrick Lambregts. “Toch is niet alles verkocht, we hadden nog ongeveer honderdtwintig zakjes met paaseitjes over. Net zoals het eerste jaar hebben we besloten de overschot te schenken aan ’t Ver-Zet-je. Die organisatie kan het gebruiken om aan mensen in armoede te geven.”

Zaterdagmiddag gingen enkele bestuursleden van HoZT langs in Het Atelier, waar ’t Ver-Zet-je kleding en voeding verdeelt. “We zijn heel tevreden met deze geste”, zegt voorzitter Frederik Pollet van ’t Ver-Zet-je. “Vorig jaar kregen we via allerlei kanalen veel overschotten van paaseieren aangeboden. Die hebben we tot voor kort nog uitgedeeld. Nu kunnen we er weer meegeven aan mensen die het niet breed hebben.” (ram)

Aangeboden door onze partners

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Hoogstraten in als startgemeente.

Nu in het nieuws