© rr 

Eenhoorn op de Bosuil herdenkt Loes na tragisch ongeval in Schoten

Ook voetbalclub Antwerp leeft mee met de ouders van de verongelukte Loes uit Schoten. Op een van de schermen aan de Bosuil in Deurne-Noord prijkt namelijk een eenhoorn. Omdat Loes gek was van eenhoorns, riepen haar ouders op om overal tekeningen op te hangen. Aan die oproep werd massaal gehoor gegeven, in Schoten en dus ook daarbuiten.

Het tragische ongeval op de Horstebaan in Schoten joeg de voorbije dagen een schokgolf door Schoten. De papa van de overleden Loes deed op Facebook een oproep om haar te eren door zo veel mogelijk tekeningen met hartjes, glitter en unicorns (eenhoorns, red.) aan het raam te hangen. “Zo zien ook haar broertje en zus dat velen aan haar denken”, aldus papa André De Laat.

De ouders van Loes nemen de bestuurder niets kwalijk. “Voor dit drama is niemand schuldig. Dat is ook wat wij willen duidelijk maken. Nee, zelfs de chauffeur verwijten we niks”, vertelden ze donderdag in onze krant. Loes wordt donderdag begraven. De plechtigheid zal te volgen zijn met een livestream.

 jtp

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Deurne in als startgemeente.

Nu in het nieuws