© BFM

Vrachtwagen met kilo’s paté belandt in berm naast E34

Vorselaar, Pulderbos

Een Nederlandse vrachtwagen geladen met paté belandde donderdagochtend in de berm van de E34 op de grens van Pulderbos (Zandhoven) met Vorselaar. De bestuurder verloor om een nog onbekende reden de controle over het stuur van zijn vrachtwagen en denderde af de autosnelweg.

De chauffeur reed richting Nederland. Het gevaarte vernielde eerst een signalisatiebord en kwam in de berm tegen een boom terecht. De trekker en oplegger stonden in schaar in de berm op het einde van de Reebergenlaan in Pulderbos. De lading, honderden blokken paté, vloog langs de voorkant uit de truck.

De vrachtwagenchauffeur is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer van Zandhoven kwam ter plaatse omdat er melding werd gemaakt van brand in de truck, maar dat bleek niet het geval te zijn. De takeldienst was donderdagvoormiddag bezig met het overladen van de blokken paté in containers. De lading voedsel is niet meer geschikt voor consumptie. In de loop van de voormiddag wordt ook de vrachtwagen zelf uit de berm getakeld. (bvdl)

 ©  BFM

De takeling had heel wat voeten in de aarde © BFM

 ©  BFM

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Zandhoven in als startgemeente.

Nu in het nieuws