Jan De Smet zingt sinterklaasliedjes. © rr

Cinema Plaza brengt liveshows tot in huiskamer

Duffel -

Cultuurcentrum Cinema Plaza brengt rond de traditionele feesten deze en volgende maand drie minishows via livestream tot in de huiskamers. Jan De Smet bijt op vrijdag 4 december de spits af.

Chris Van Rompaey

“In deze lastige en donkere tijd is er weinig om naar uit te kijken. Daarom zorgt Cinema Plaza rond sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar voor een lichtpuntje met een miniliveshow via Facebook. Vrijdag 4 december komt Jan De Smet met glinsterende pakjes naar Cinema Plaza en kun je met het hele gezin meezingen met zijn sinterklaasliedjes”, zegt schepen van Cultuur Lili Stevens (CD&V).

“Rasverteller Chris van Content Verhalen staat op 20 december op het podium met zijn verhaal Winterkind. Ik geef alvast mee dat Chris van onverwachte wendingen houdt. En op zondag 3 januari zet Cinema Plaza het nieuwe jaar in met singer-songwriter Hans Roofthooft. Hans wil met zijn mooie melodieën een fijn gevoel bij de luisteraars achterlaten. Het publiek mag hem naderhand laten weten of dit gelukt is”, zegt burgemeester Sofie Joosen (N-VA).

Er komt voor elke livestream een apart Facebookevenement. Mensen die de show gemist hebben of er niet genoeg van krijgen, kunnen achteraf de opname in datzelfde facebookevenement herbekijken.

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Duffel in als startgemeente.

Gerelateerd

Nu in het nieuws