Grootste penissencollectie ter wereld komt naar het Sportpaleis

Een wandeling langs échte menselijke lichamen en allerlei anatomische objecten, ook penissen: niet iets waarvoor je normaal naar het Sportpaleis trekt. Toch wordt het de eerste grote publiekstrekker in maanden.

Terwijl het op het podium nog even stil blijft, komt de Sportpaleis Group met de expo Real Bodies naar het Hospitality Center. Dat is de grote ruimte die aansluit op het Sportpaleis en de Lotto Arena.

 ©  RR

Real Bodies is een opstelling van twintig echte, perfect bewaarde lichamen en meer dan tweehonderd anatomische objecten. Wereldwijd trok ze al meer dan een miljoen bezoekers, verspreid over veertien steden.  

“We hebben de ruimte en de expertise om dit in alle veiligheid te laten verlopen”, zegt Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Group. “Na de afgelopen stille maanden kunnen we eindelijk opnieuw jong én oud verwelkomen.”

 ©  RR

Aardigheidje in de expo is de ‘Wünderkammer’, een aparte ruimte (alleen voor de bezoekers boven 16 jaar) waar onder meer een deel van de grootste penissencollectie ter wereld te bewonderen is. Die wordt aangevuld met een reeks wassen afbeeldingen van seksuele aandoeningen.

De expo Real Bodies loopt van 16 december tot en met 21 februari, alle dagen behalve maandag en dinsdag, www.realbodies.be

(ph)

 

Gerelateerd