©  gianni barbieux

Koppel dood aangetroffen aan graf op kerkhof van Aalst

Op het kerkhof in Aalst werden vanochtend de lichamen gevonden, bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen. De lichamen van een ouder echtpaar zouden teruggevonden zijn aan een graf. “We zijn getroffen door deze navrante triestheid”, zegt Aalsters burgemeester Christophe D’Haese.

(cds, cdh)

Een bezoeker vond zaterdagochtend rond 10.30 uur de lichamen op het kerkhof aan een recent gedolven graf. Wellicht gaat om een familiedrama waarbij een ouder koppel zichzelf van het leven beroofd heeft. Het graf waar de lichamen gevonden werden, is vermoedelijk dat van hun zoon. Het echtpaar zou zich beroofd hebben van het leven met een vuurwapen.

(Lees verder onder de foto’s)

 ©  lds

Christophe D’Haese ©  Gianni Barbieux

Het kerkhof is volledig afgespannen door de politie en er is een onderzoek gestart. De wetsgeneesheer, het labo en een ballistisch expert komen ter plaatse, laat het parket weten.

Burgemeester Christophe D’Haese van Aalst reageert geschokt. “We zijn getroffen door de navrante triestheid van die twee levensloze lichamen. Het onderzoek loopt volop.”

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Nu in het nieuws