© BFM

Ernstig verkeersongeval aan op- en afrittencomplex Wommelgem

Op de rotonde aan het op- en afrittencomplex in Wommelgem is dinsdagavond een ernstig verkeersongeval gebeurd. Drie wagens waren betrokken, een man uit Olen raakte levensgevaarlijk gewond.

Het ongeval gebeurde op het ‘rondpunt van Wommelgem’, de rotonde aan het op- en afrittencomplex van de E313. De bestuurster van een Citroën C3 wachtte aan het rode licht in de richting van Wijnegem toen ze langs achter aangereden werd door een BMW X5. “De Citroën werd weggeslingerd naar de andere kant van het verkeerseiland en botste daar tegen een Opel”, zegt woordvoerder Sven Verbaenen van de politiezone Minos.

De 52-jarige bestuurster van de Citroën, C. V.W. uit Wommelgem, raakte lichtgewond en werd voor verzorging naar het Monicaziekenhuis in Deurne gebracht. “De bestuurder van de BMW X5, D. V.D. uit Olen verkeert in levensgevaar”, aldus Verbaenen. De 39-jarige man werd naar het UZA in Edegem gebracht. In de Opel die bij het ongeval betrokken was, raakte niemand gewond.

Omdat een van de slachtoffers in levensgevaar is werd een verkeersdeskundige ter plaatse gestuurd, die zal de juiste omstandigheden van de botsing in kaart moeten brengen. Mogelijk werd de bestuurder van de BMW onwel voor het ongeval gebeurde, dat verklaarden getuigen althans aan de politie.

Door het ongeval was het drukke kruispunt tijdelijk deels afgesloten.

 ©  BFM

 ©  rr

 ©  BFM

 ©  rr

 sare

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Wommelgem in als startgemeente.

Nu in het nieuws