©  Photo News

Cercle-keeper Miguel Van Damme krijgt staande ovatie van publiek Club Brugge na leukemie-diagnose

Emotioneel moment vlak voor de aftrap van de Brugse derby. Die mocht genomen worden door Miguel Van Damme, de keeper van Cercle Brugge die zaterdag bekend maakte dat er opnieuw leukemie bij hem werd vastgesteld.

Maarten Delvaux

Zaterdag verspreidde Miguel Van Damme een videoboodschap op zijn sociale media. “Ik heb alle leukemiebehandelingen die ik kan hebben al gehad. Er zijn er geen meer over. Het enige wat we nu nog kunnen doen is mij zo lang mogelijk in leven houden”, vertelde hij daarin (bekijk hier). Zondag betrad hij samen met zijn vrouw Kyana Dobbelaere het veld van het Jan Breydelstadion waar hij de aftrap mocht geven voor de derby tussen Club en Cercle Brugge. De Club-supporters gaven de doelman van de stadsrivaal een staande ovatie en “You’ll never walk alone rolde van de tribunes”. Een mooi gebaar van de blauw-zwarte fans. De Cercle-spelers droegen allemaal een shirt met de naam en het rugnummer (16) van Van Damme op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 ©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  BELGA

 ©  BELGA

 ©  BELGA

 ©  BELGA

 ©  BELGA

 ©  Photo News

 ©  BELGA

Volg het nieuws over Cercle Brugge overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Meer sportnieuws