Het wordt een zomer waarover we nog lang zullen navertellen. Gazet van Antwerpen haalt samen met RTV/TV PLUS elke dinsdagavond boeiende vertellers naar prachtige locaties in openlucht. En dat allemaal gratis en voor niks. Op www.verklapt.be is alle info te vinden over het programma.

Balen ‘verklapt’ het zelf: “De politie zit achter je ezels”

Voor het eerst sinds jaren kuiert de komische karavaan van Verklapt niet door onze regio. Een venijnig virus velt alle vertellingen. Als de wanhoop het hoogst is, is gelukkig Nele Goossens nabij. Onze reddende engel houdt met haar pretcamionette halt in gemeenten die normaal gastheer waren geweest voor Verklapt. In elk dorp gaat ze op zoek naar een plezante moppentapper en een straf verhaal én zelf vertelt ze ook telkens een verhaal. Verklapt kunt u elke zaterdag volgen via gva.be en onze collega’s van RTV.

 

Bon stoeltje en gratis drankje

GVA-abonnees kunnen een bon downloaden voor 1 stoeltje op gva.be/abonnee.

Elke dinsdag, de dag van de voorstelling zelf, kan je als zowel abonnee als niet-abonnee een bon voor een stoeltje aan € 5 en een bon voor een gratis drankje terugvinden in de krant. Knip deze uit en geef je bon ter plaatse af.

Programma

Om op de hoogte te blijven van de locatie bij slecht weer, of voor meer info:

verklapt.be
gva.be/verklapt
facebook.com/verklapt