Dodelijk slachtoffer bij ongeval met vier vrachtwagens op E17

Bij een ongeval op de E17 ter hoogte van Destelbergen is woensdagochtend één dodelijk slachtoffer gevallen, een ander slachtoffer is zwaargewond. Het ongeval met vier vrachtwagens vond plaats in de staart van een file na een eerder incident, waardoor de ochtendspits in en rond Gent bijzonder moeizaam verloopt. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum, dat aanraadt de omgeving met de wagen te vermijden.

Het eerste ongeval vond rond 6.50 uur plaats aan het complex Destelbergen. Een vrachtwagen kwam er om onbekende reden op zijn kant terecht, en ligt tegen een brugpijler van het complex aan. Bij dat ongeval vielen geen slachtoffers en was er enkel stoffelijke schade.

Maar in de staart van die file gebeurde een tweede ongeval. Daarbij waren vier vrachtwagens betrokken. Volgens het Vlaams Verkeerscentrum gaat het om een ernstig ongeval, waarbij één dodelijk slachtoffer viel, een ander slachtoffer is zwaargewond.

Het verkeer moet er richting Kortrijk over één rijstrook, en staat er over een afstand van zes kilometer zo goed als stil. Het verkeerscentrum raadt aan om de regio te mijden met de wagen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd