Jeugdopleiding Anderlecht gaat partnerschap aan met Racing Mechelen

Ex-bondsvoorzitter Francois De Keersmaecker is de voorzitter van Racing Mechelen Foto: Photo News

Anderlecht gaat met Racing Mechelen samenwerken om talentvolle jeugd optimaal te begeleiden. Paars-wit heeft ook met K. Berchem Sport, KFC Turnhout, KFC Heur-Tongeren, Eendracht Mazenzele Opwijk, KSV Oudenaarde en Tempo Overijse een vergelijkbare samenwerking.

Hoofd opleidingen Jean Kindermans toont zich fier met deze samenwerking. “Racing Mechelen is niet alleen een club met naam en faam maar is er ook in geslaagd om een duidelijke visie inzake jeugdopleiding neer te zetten en te implementeren”, vertelt hij op de clubwebsite.”Ik ben er van overtuigd dat de uitwisseling van kennis en het opsporen van jonge talenten uit de regio beide clubs zal ondersteunen op midden lange termijn.”

Racing-voorzitter François De Keersmaecker vind het een hele eer dat zijn club met Anderlecht een overeenkomst heeft afgesloten. “Het is een eer voor Racing Mechelen dat een monument in het Belgische voetbal als RSC Anderlecht met ons in zee gaat. Marketing-gewijs, maar dit is vooral vanuit sportief oogpunt zeer belangrijk”, zegt De Keersmaecker.

Door jmg
Voor jou geselecteerd