Harry en zijn vrouw Meghan Markle. © REUTERS

Harry en Meghan werken mee aan onthullend boek

Prins Harry en Meghan Markle werken momenteel mee aan een boek, waarin het onder meer over het Britse koningshuis en de agressieve roddelpers zal gaan. Volgens de Britse pers houdt de koninklijke familie hun hart alvast stevig vast.

Nu prins Harry en zijn vrouw Meghan geen ‘senior-leden’ van het Britse koningshuis meer zijn, zouden ze graag vertellen over hun ervaringen. Ingewijden zeggen aan de Daily Mail dat de hertog en hertogin van Sussex meewerken aan een nieuwe onthullende, biografie. Het koppel, dat momenteel met zoontje Archie in Los Angeles woont, zou al zijn geïnterviewd.

Spraakmakende inhoud

Het gesprek ging volgens ingewijden onder meer over de agressieve Britse roddelpers; een belangrijke motivatie voor de twee om een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis. Het gerucht doet de ronde dat de rest van de koninklijke familie bang is dat het werk stof zal doen opwaaien. Er wordt gevreesd dat het getroebleerde banden zal belichten en daardoor oude wonden zal openrijten.

Het boek zal 320 pagina’s bevatten en heeft de werktitel ‘Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan’ en kwam tot stand met de hulp van Omid Scobie en Carolyn Durand. Twee vurige fans van de Sussexes en aan de slag bij respectievelijk Harper’s Bazaar en Elle. De publicatie van het boek wordt verwacht op 11 augustus.