© VTM

Het beslissingsmoment: welke koppels overleven ‘Blind getrouwd’?

Tatiana en Lothar besloten er vorige week al een punt achter te zetten. Zondagavond is het ook aan de resterende ‘Blind getrouwd’-koppels om te beslissen of ze getrouwd blijven of niet. Na zeven weken brengen ze hun laatste uren samen door. Tijd om even terug te blikken en de laatste vragen te stellen.

eadp

Sonny en Laura

Sonny heeft er zo nog wel een paar voor Laura, maar hij heeft het moeilijk om over zijn emoties te praten. Terwijl Laura na hun daagjes apart zichzelf weer heeft teruggevonden, heeft Sonny het veel moeilijker om zich opnieuw open te stellen. Tijdens hun laatste lunch samen, schraapt hij de moed bij elkaar.

Nick en Christophe

Ook voor Nick en Christophe is het moment daar. Als eerste holebikoppel en met hun vele grappen en grollen, zijn ze snel uitgegroeid tot de favoriete deelnemers van de kijkers. Er is een klik, bij Christophe zijn er zelfs vlinders. Maar Nick mist fysieke aantrekking. Is dat het breekpunt? Of gaan ze door, ook als de camera’s er niet meer zijn?

Jonah en Winnie

Waar niemand nog aan twijfelt, is dat Jonah en Winnie getrouwd zullen blijven. Verliefd als ze zijn, kan dat bijna niet meer mislopen. Maar het leven zit vol verrassingen, misschien dan ook deze voorlaatste aflevering.

‘Blind getrouwd’, VTM, zondag om 19.55 uur

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Gerelateerd

Nu in het nieuws