Gemeente Zandhoven verzacht grabbelpasleed met kinderspeurtochten in elke deelgemeente

In Pulderbos moeten de kinderen Pluisje helpen. Deze lieverdjes wachten hem op het dorpsplein op. Foto: gemeente zandhoven

Zandhoven -

Nu grabbelpassers teleurgesteld moeten worden door het wegvallen van de activiteiten in de paasvakantie, heeft de dienst sport en jeugd van de gemeente Zandhoven paastochten voor kinderen uitgewerkt. In elke deelgemeente kunnen ze op stap.

De vijf zoektochten kunnen op verschillende manieren gedaan worden. Via foto’s, opdrachten QR-codes en GPS. Ze lopen tot 26 april. De gemeente vraagt wel om de coronamaatregelen in acht te nemen en enkel met het eigen gezin op pad te gaan. Wordt het ergens te druk, dan is het de bedoeling even te wachten.

In Zandhoven is het thema sprookjesbos, in Pulle Olympische Spelen, in Viersel QR-codes, in Pulderbos dieren en in Massenhoven geocache. De paastochten zijn terug te vinden op de website van de gemeente Zandhoven www.zandhoven.be en kunnen daar afgeprint worden. Wie een leuke foto maakt onderweg, kan de gemeente Zandhoven taggen of zijn foto mailen naar communicatie@zandhoven.be.

Door kma
Voor jou geselecteerd