Vier doden aangetroffen in woning vlak bij Belgische grens: politie op zoek naar vader van gezin

Bron © BELGA

Foto: RR

In een woning in het Nederlandse Etten-Leur (Noord-Brabant) zijn zaterdagavond vier dode mensen aangetroffen. Het zou gaan om de bewoners van het huis: de oma, een moeder en twee jonge kinderen. De politie is op zoek naar de vader van het gezin, aldus De Telegraaf.

Kort na de vondst heeft de politie een grootschalig onderzoek opgezet. Wat er precies is gebeurd, is nog onbekend. Wel raakte bekend dat de politie op zoek is naar de vader van het gezin. Vermoed wordt dat het om een familiedrama gaat.

De politie kwam om 18.10 uur ter plaatse. “Dat was direct nadat er bij ons een melding was binnengekomen”, aldus een politiewoordvoerster. Zij kon nog niet zeggen hoe lang het onderzoek in en rond de woning gaat duren en wanneer er iets kan worden bekendgemaakt over de doodsoorzaak. “Het onderzoek is in volle gang”, meldde ze. Onder meer de forensische opsporing is aanwezig.

Burgemeester Miranda de Vries van de gemeente Etten-Leur sprak op Twitter van “afschuwelijk nieuws”. “Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden.”

In één klik toegang tot al het nieuws. Download onze gratis GVA nieuwsapp

Voor jou geselecteerd