Je kan dit artikel lezen omdat je bent aangemeld als abonnee.

Abonnee worden? Kies je leesformule >

Antwerpse gynaecoloog liet alles achter voor nieuw leven, maar dreigt nu dakloos te worden: “De ene tegenvaller na de andere”

Antwerpse gynaecoloog liet alles achter voor nieuw leven, maar dreigt nu dakloos te worden: “De ene tegenvaller na de andere”

Johan en Olga vertrokken met de Jeep en werden bij hun vertrek nog toegejuicht. Rechts: Olga, Johan en Xanthippe Verbist van selectiebureau Chelona, dat bemiddelde voor de nieuwe baan in Dubai. Foto: Marc De Swert, Evi Polak

Berchem -

Op 1 maart begon de Antwerpse gynaecoloog Johan Goiris (54) aan een nieuw leven. Hij verkocht zijn huis in Berchem, liet zijn hele hebben en houden achter om samen met partner Olga Koestering (37) in Dubai aan de slag te gaan. De vluchtelingencrisis en het coronavirus gooiden echter roet in het eten. Het werd een lange en moeilijke reis langs Wenen en Duitsland. De twee zijn nu gestrand in de Ardennen.

Op 18 februari vertelde Johan Goiris in uw krant over het nieuwe leven dat hij ging leiden als gynaecoloog in een ziekenhuis in Dubai. Na enkele hectische maanden van plannen, vertrok hij met Olga Koestering ...

LEES OOK: al jouw vragen over de corona-lockdown beantwoord.
Wat is het coronavirus? Wat zijn de symptomen? Wat als je ziek bent? Wat betekent de 'lockdown light' in België?
Overheidscommunicatie over het coronavirus raadpleeg je hier.

LEES VERDER: Blijf als eerste op de hoogte van corona-updates in België en Antwerpen.
Download de GVA nieuwsapp.

Voor jou geselecteerd